domingo, 4 de julio de 2010

Presentació del col·lectiu "A l'Alba" >>>>>>> La Guerrilla Comunicacional de Girona



El passat dissabte 3 de juliol es va presentar, a la fàbrica de Celrà, el nou col•lectiu A l'Alba - La Guerrilla Comunicacional de Girona, que pretén ser una petita revolució comunicativa, d’expressió, cultural, de crítica, de manifestació, on tothom que tingui alguna cosa a dir tindrà els mitjans i el suport per fer-ho. També, serà un observatori popular dels medis de comunicació en contra de la manipulació i la mentida, en favor de la veritat i com a prioritari l’opinió de la població.

Aquest col•lectiu vol ser totalment obert, a qualsevol grup o associació que vulgui, i creatiu, tornant a fer servir el carrer per mostrar l’expressió, per discutir, hem de tornar a recuperar l’àgora, aquell espai dintre de les ciutats on es desenvolupava la vida popular i es discutia sobre els assumptes que afectaven a la vida pública. Era i és l’espai de la ciutadania.

Al'Alba vol crear i promoure accions al carrer on qualsevol persona o col•lectiu mostri a la resta la seva creació, crítica, opinió, denuncia, expressió, contra els poders establerts i en favor del poble. Accions de guerrilla, de desgast contra el poder, fent servir com a armes la paraula, la cultura, la pedagogia de l’amor, el raonament, la crítica, armes que no destrueixen, sinó que construeixen un món on podrem viure mes lliures i millor.

No hay comentarios:

Publicar un comentario